al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Us convidem  a conèixer lleugerament Fulleda, i diem lleugerament perquè, com és lògic, s'hi ha de venir personalment per aprofundir en les meravelloses sensacions que es tenen quan es visita o, millor encara, quan s'hi resideix.

Fulleda és un poble atípic de la comarca de les Garrigues, ja que per la seva orografia gaudeix d'un clima i paisatge, que, sobretot a l'estiu, molts garriguencs envegen: diàriament ens arriba la marinada a mitja tarda o abans i fa que la temperatura sigui molt més suportable, per alguns fins i tot massa fresca. A la tardor, els frondosos boscos de les muntanyes que ens envolten ens regalen fantàstiques combinacions de colors vermellosos i groguencs que ens recorden que ja s'ha acabat el temps de nits llargues pels carrers retrobant els estiuejants de cada any i que hem de retornar a la rutina. És temps de recollir el raïm, sempre ràpid i corrents que no es podreixi, alhora que les ametlles estan al punt i s'acaben les migdiades i els banys a la piscina. A l'hivern sí que veiem la boira, però no s'hi queda gaire, li agrada més la plana i que se n'hi vagi. Una nevadeta a l'any per no oblidar-nos-en i així, amb les olives al sac -com no, de les millors del món-, ens retrobem amb la primavera i reneixen els carrers.

Les associacions que s'han format donen vida al poble constantment amb activitats lúdiques i educatives perquè tothom estigui al dia i no hagi de renunciar a res pel fet de viure en un poble petit.

En definitiva, si no coneixeu Fulleda, veniu, hi esteu convidats i us agradarà

Jordi Arbós Gabarró
Alcalde

Document Actions